Ympäristö ja vastuullisuus

Refresco Finland huolehtii ympäristöstäSustainability

Haluamme suojella luontoa, ja ihmisiä toiminnassamme. Siksi Refresco Finland Oy:n ympäristöpolitiikka perustuu seuraaville periaatteille: lainsäädännön mukainen toiminta, hävikkien vähentäminen, jatkuvan kehityksen varmistaminen ympäristönsuojelun tason parantamiseksi sekä ihmisten turvallisuuden varmistaminen. Jokainen työntekijämme sitoutuu ympäristöjärjestelmän noudattamiseen ja toimimaan sen mukaisesti.

Toimimme aktiivisesti vähentäen energian ja veden kulutusta sekä huolehdimme jätteidenkierrätyksestä.

Kaikki nestekartonkipakkauksemme ovat kierrätettäviä, ja virvoitusjuomiemme PET-muovipullot ovat pantillisia palautuspulloja PalPa:n ohjeiden mukaan. Lisätietoja PalPa.fi

Refresco Finland on vastuullinen valmistaja

Sitoudumme noudattamaan lakeja, suojelemaan ympäristöämme ja ihmisiä. Toimintamallimme onkin saanut arvostetut FSSC 22000 ja ISO14001 -sertifikaatit, joissa täytyy ylittää tiukat vaatimukset tuotannolle ja kaikelle toiminnalle, mukaan lukien hankinta ja ostot, myynti, tuotanto, varastointi ja logistiikka.

FSSC 22000 elintarviketurvallisuutta koskeva maailmanlaajuinen standardi osoittaa yrityksen pätevyyden HACPP-järjestelmän, hygienian, elintarviketurvallisuuden ja laatujärjestelmien osalta. Samalla se osoittaa sitoutumisemme kuluttajien turvallisuuteen ja sidosryhmäsuhteisiin.

Lataa FSSC 22000 -sertifikaatti

ISO 14001 -sertifikaatti todistaa, että ympäristöjohtamisjärjestelmää on verrattu parhaisiin käytäntöihin ja standardeihin, ja että se täyttää kaikki standardin asettamat vaatimukset. Kolmannen osapuolen sertifiointilaitoksen myöntämä sertifikaatti kertoo, että VIP minimoi aktiivisesti yrityksen prosessien, tuotteiden ja palvelujen ympäristölle aiheuttamaa rasitusta.

Lataa ISO14001 -sertifikaatti.