Refresco Finland

Tavoitteemme

on olla Suomen tehokkain ja joustavin juomien valmistaja ja yhteistyökumppani. Haluamme olla kaupan keskusliikkeiden ja ketjujen vahvin private label tuotteiden toimittaja sekä tarjota osaamistamme myös sopimusvalmistus asiakkaille.Mehujuoma, sopimusvalmistus, private label

Tarjoamme  

täyden valikoiman tuotteita eri tuoteryhmissä, johin kuuluvat mm. täysmehut, mehut, mehukeitot, jääteet, virvoitusjuomat, vedet, energiajuomat, tiivisteet, smoothiet sekä muut sesonkijuomat. Ja vaikka juomasi ei olisikaan näiden kategorioiden sisällä, ei hätää, meidän tuotekehityksemme kehittää harvinaisemmankin tuotekategorian tuotteet vahvan konsernimme taustatukea apuna käyttäen.

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan toivomusten mukaisesti ja tarjoamme myös mm. täydellisen toimitusketjuhallinnan. Tarjoamme korkean tason asiakaspalvelua kuten myös innovaatioita ja uutuuksia niin tuotteissa, pakkauksissa kuin raaka-aineissakin. Meillä on valittavana useita eri pakkausmuotoja sekä -kokoja niin kartonkipakkauksissa kuin pulloissa ja kanistereissa. Ja jos meiltä ei löydy sopivaa pakkausta tarpeisiisi, juuri oikea ratkaisu löytyy varmasti jostain muusta Refrescon yksiköstä Euroopasta tai USA:sta.

Tarjoamme  tuotteita myös omilla tuotemerkeillämme: Vip, Wipu, Snadi, Sunpride ja Rodeo niin kaupan keskusliikkeille kuin kaikille muillekin asiakkaillemme. 

Vaikka kaikkien valmistamiemme tuotteiden päällä ei luekaan meidän nimeä tai brändiä, niin olemme ylpeitä tarjoamistamme tuote- ja pakkausratkaisuistamme ja takaamme kaikille valmistamillemme tuotteille 100% laadun. 

Palvelumme

kattaa kaiken tarvittavan. Autamme toteuttamaan asiakkaamme ideat sekä suunnitelmat ja palvelumme kattaakin kaiken alusta loppuun saakka liittyen tuotekehitykseen, tuotantoon, varastointiin ja logistiikkaan. Toimimme paikallisesti Suomessa, koko Euroopan alueella sekä USA:ssa toivomusten mukaan.

Vahvuutemme

on tapamme toimia, joka perustuu luovuuteen, ketteryyteen, kustannustehokkaaseen toimintaan ja vahvaan kilpailukykyyn. Kehitämme koko ajan toimintaamme ja prosessejamme entistäkin tehokkaammiksi, ympäristöystävällisemmiksi ja tätä kautta kattamaan myös vaativimmatkin sertifikaatit. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta osaamista. Kuulumme Refresco konserniin, joka on maailman johtava itsenäinen valmistaja mehuissa ja virvoitusjuomissa niin kaupalle kuinElintarvikkeiden tuotekehitys brändiasiakkaillekin. Tämä antaa asiakkaillemme mahdollisuuden entistäkin laajempaan tuotevalikoimaan ja parempaan rajojen yli ulottuvaan palveluun kaikissa edustamissamme tuoteryhmissä.

Kuinka voimme auttaa Sinua? 

Oletko brändin omistaja, kauppaketju tai muu elintarvikealalla toimiva yritys ja tarvitset luotettavaa kumppania tuotteiden valmistajaksi? Voimme olla juuri Sinulle se oikea kumppani.

 

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

 

 

 

Tehtaamme sijaitsee Kuopion Kelloniemessä, jossa meillä on saman katon alla tuotanto-, varasto-, laboratorio- sekä toimistotilat. Samalla tontilla on myös Kuljetusliike Antti Airaksinen Oy, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä.

Tehdaskuva