Refresco Finland

Refresco Gerber

Tavoitteemme

on olla Suomen tehokkain ja joustavin mehujen, virvoitusjuomien, vesien, energiajuomien sekä muiden juomien valmistaja. Haluamme olla kaupan keskusliikkeiden ja ketjujen vahvin private label toimittaja sekä tarjota osaamistamme myös sopimusvalmistuttajien käyttöön. Vaikka kaikkien valmistamiemme tuotteiden päällä ei luekaan meidän nimeä tai merkkiä, niin silti olemme ylpeitä tarjoamistamme laadukkaista pullo-, kanisteri- ja kartonkipakkausratkaisuistamme, ja takaamme kaikille valmistamillemme tuotteille 100% laadun.

Tarjoamme  

asiakkaillemme täyden valikoiman tuotteita omissa tuoteryhmissään sekä täydellisen toimitusketjuhallinnan, koko Euroopassa. Keskitymme tarjoamaan korkean tason asiakaspalvelua kuten myös innovaatioita ja uutuuksia niin tuotteissa, pakkauksissa kuin raaka-aineissakin. Juomakuva
Tarjoamme  tuotteita myös omilla vahvoilla tuotemerkeillämme: Vip, Wipu, Snadi, Sunpride ja Rodeo niin kaupan keskusliikkeille kuin kaikille muillekin asiakkaillemme. Kehitämme aktiivisesti myös omien merkkien valikoimaa yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 Tuotekuva


Palvelumme

kattaa kaiken tarvittavan. Autamme toteuttamaan ideat ja suunnitelmat Suomessa, Euroopassa sekä USA:ssa. Palvelumme kattaa kaiken alusta loppuun saakka liittyen tuotekehitykseen, tuotantoon, varastointiin ja logistiikkaan. Toimimme paikallisesti Suomessa tai koko Euroopan alueella toivomusten mukaan.

Vahvuutemme

on tapamme toimia, joka perustuu luovuuteen, kustannustehokkaaseen toimintaan ja vahvaan kilpailukykyyn. Kehitämme koko ajan toimintaamme ja prosessejamme entistäkin tehokkaammiksi, ympäristöystävällisemmiksi ja tätä kautta kattamaan myös vaativimmatkin sertifikaatit. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta osaamista Euroopassa sekä USA:ssa.

Kuinka voimme auttaa Sinua? 

Kuulumme Refresco konserniin, joka on Euroopan johtava valmistaja mehuissa ja virvoitusjuomissa niin kaupalle kuin brändiasiakkaillekin. Tämä antaa asiakkaillemme mahdollisuuden entistäkin laajempaan tuotevalikoimaan ja parempaan rajojen yli ulottuvaan palveluun kaikissa edustamissamme tuoteryhmissä.

Lisätietoja: Refresco

 

Refresco ilmakuva

 info